+37745505190 | +37745505191 | +37745505193 | +38138225405 | +38138704730 Web-Mail Login

Afati per mbrojtje te diplomave Master / Dhjetor 2016

Me dt. 03/12/ 2016 (E Shtune) do të organizohet afati për mbrojtje të diplomave Master në afatin e Dhjetorit 2016.

Programin dhe Komisionet do te publikohen me kohe pasi t’i emeron Keshilli Mesimor Shkencor – KMSH.

Mbrojtjet e diplomave janë publike dhe pjesëmarrja Juaj na nderon!