Shkarkimi i konceptet të ligjeratave

Student të nderuar:


Linku në vijim mundëson qasje në platformën e koncepteve të ligjeratave. Vendosni emrin e shfrytëzuesit (User Name) dhe fjalë-kalimin (Password) që ju është dërguar në E-mailin tuaj zyrtar të Kolegjit të Menaxhmentit Internacional GLOBUS.

Konceptet e ligjeratave


'User Name & Password' nuk është i njejtë me atë të E-mail adresës.Lajme

 • KONKURS për zgjedhjen e personelit akademik

  Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” shpall KONKURS për zgjedhjen e personelit akademik.më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Pejë

  Kryetarii komunës së qytetit të bukur Peja z. Gazmend MUHAXHERI u takua meudhëheqës të...më shumë

 • Mbrojtja e Punimeve të Diplomës Bachelor - Shtator 2014

  Të nderuar studentë informoheni se me dt. 08 Tetor 2014 (E Mërkure) do të organizohet afati për...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Mitrovicës

  Drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Mitrovicës znj. Ajmane BARANI u takua me...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Gjakovë

  Kryetarja e komunës së Gjakovës znj. Mimoza KUSARI - LILA dhe Drejtoresha e Drejtorisë së...më shumë

Ngjarjet

 • Takimi me Kryetarin e Komunës së Fushë Kosovës z. Burim Berisha

  Kryetari i Komunës së Fushë Kosovës z. Burim Berisha sot u takua me Rektorin e Kolegjit të...më shumë

  14 Tet 16:54
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Drenas

  Rektori i Kolegjit të Menaxhmentit Internacional (KMI) "Globus" Prof. Dr. Nazmi Mustafa së bashku me Drejtorin...më shumë

  13 Tet 16:52
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Vushtrri

  Rektori i Kolegjit të Menaxhmentit Internacional (KMI) "Globus" Prof. Dr. Nazmi Mustafa së bashku me Drejtorin...më shumë

  13 Tet 16:49
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Obiliq

  Rektori i Kolegjit të Menaxhmentit Internacional (KMI) "Globus" Prof. Dr. Nazmi Mustafa së bashku me Drejtorin...më shumë

  13 Tet 16:45
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Podujevë

  Takimi mes z. Nexhmedin Rudari Drejtor i Drejtoris së Arsimit në Komunën e Podujevës me Rektorin e...më shumë

  10 Tet 13:18

Opinione

Opinion i Prof. Dr. Wilson OZUEM për Konferencën e VI-të shkencore ndërkombëtare

I was really pleased to be part of this 2013 Globus conference. The boons are real for this conference. The atmosphere...më shumë

Apliko Tani