Bachelor

Lajme

 • KONKURS për zgjedhjen e personelit akademik

  Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” shpall KONKURS për zgjedhjen e personelit akademik.më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Pejë

  Kryetarii komunës së qytetit të bukur Peja z. Gazmend MUHAXHERI u takua meudhëheqës të...më shumë

 • Mbrojtja e Punimeve të Diplomës Bachelor - Shtator 2014

  Të nderuar studentë informoheni se me dt. 08 Tetor 2014 (E Mërkure) do të organizohet afati për...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Mitrovicës

  Drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Mitrovicës znj. Ajmane BARANI u takua me...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Gjakovë

  Kryetarja e komunës së Gjakovës znj. Mimoza KUSARI - LILA dhe Drejtoresha e Drejtorisë së...më shumë

Ngjarjet

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Pejë

  Kryetari i komunës së qytetit të bukur Peja z. Gazmend MUHAXHERI u takua me udhëheqës të...më shumë

  24 Sht 12:31
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Gjakovë

  Kryetarja e komunës së Gjakovës znj. Mimoza KUSARI - LILA dhe Drejtoresha e Drejtorisë së...më shumë

  17 Sht 14:00
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Mitrovicës

  Drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit në Komunën e Mitrovicës znj. Ajmane BARANI u takua me...më shumë

  16 Sht 14:58
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Hani i Elezit

  Kryetari i komunës Hani i Elezit z. Rufki SUMA sot priti udhëheqës të Kolegjit të Menaxhmentit...më shumë

  16 Sht 14:55
 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Shtime

  Sot u zhvillua takimi në mes Kryetarit të Komunës së Shtimes z. Naim ISMAJLI dhe Rektorit të...më shumë

  16 Sht 14:54

Opinione

Opinion i Prof. Dr. Wilson OZUEM për Konferencën e VI-të shkencore ndërkombëtare

I was really pleased to be part of this 2013 Globus conference. The boons are real for this conference. The atmosphere...më shumë

Apliko Tani