Kushtrim Zebica

Zyra për Sigurimin e Cilësisë

Tel. 038 225 405

E-mail: Kushtrim.Zebica@KolegjiGlobus.com   

Lajme

 • Seventh International Conference

  FIRST ANNOUNCEMENT AND CALL FOR PAPER for Seventh International Conference on ROLE, COMPETENCES AND RESPONSIBILITIES OF...më shumë

 • Studime Master - provim me date 26 Shtator 2014

  Të nderuar studentë,Informoheni se provimet për lëndët në vijim do te organizohen me Prof....më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Hani i Elezit

  Kryetari i komunës Hani i Elezit z. Rufki SUMA sot priti udhëheqës të Kolegjit të Menaxhmentit...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Ferizaj

  Takim për mundësi bashkëpunimi në mes të Komunës së Ferizajit dhe Kolegjit të...më shumë

 • Promovimi i programit Menaxhment të Institucioneve në Edukim - Komuna Shtime

  Sot u zhvillua takimi në mes Kryetarit të Komunës së Shtimes z. Naim ISMAJLI dhe Rektorit të...më shumë

Ngjarjet

 • Takim mes Kryetarit të Komunës z. Muharrem SVARÇA dhe Rektorit Prof. Dr. Nazmi MUSTAFA

  Takim për mundësi bashkëpunimi në mes të Komunës së Ferizajit dhe Kolegjit të...më shumë

  08 Sht 13:51
 • Promovimi i Gjeneratës 2013/2014 dhe ndarja e Diplomave

  Kolegji “Globus” me datë 14/06/2014 në ora 11:00 në Hotel Emerald organizon Programin Prmovues...më shumë

  14 Qer 09:48
 • Koneferenca e VI-te nderkombetare

  Sot, 2 nentor 2013, Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" me bashkepunetore organizoj Konferencen e VI-te...më shumë

  02 N&e 18:23
 • Mrojtjet e Diplomave

  Mbi 30 student qe me sukses perfunduan studimet tre vjeçare ne drejtime te fushes ekonomike me karakter...më shumë

  25 Tet 10:24
 • Fillimi i Vitit Akademik 2013/2014

  Sot 14 tetor 2013 Kolegji “Globus” hapi solemnisht vitin akademik 2013/2014 ne Prishtine dhe ne Podujeve....më shumë

  14 Tet 15:21

Opinione

Opinion i Prof. Dr. Wilson OZUEM për Konferencën e VI-të shkencore ndërkombëtare

I was really pleased to be part of this 2013 Globus conference. The boons are real for this conference. The atmosphere...më shumë

Apliko Tani