1 Majit – Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve.

27 pri

1 Majit – Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve.

Të nderuar profesor dhe studentë,

Ju informojmë se Kolegji i Menaxhmentit Internacional “Globus” është në pushim me dt. 30/04/2018 (E Hëne) dhe 01/05/2018 (E Marte) për nderë të festës së 1 Majit – Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve.

–          Procesi mesimor dhe puna fillon sipas orarit zyrtar nga dita e Mërkure me dt. 02/05/2018.

Shpërndaje në:

Email Facebook Google LinkedIn Print Twitter